Bekendmaking eerste band 2020!

Hier zijn we weer met belangrijk en mooi nieuws! Met trots maken wij de eerste band van 2020 bekend:

De band: U2 faces!

Vorig jaar stonden ze in de planning, maar dit ging wegens omstandigheden niet door. Dit jaar willen we deze Rijssense topband daarom graag verwelkomen om een feestje te maken op Jak & rock! Eva is daarom in de telefoon geklommen, om Bennie en de kearls op het podium te krijgen. En dit is haar natuurlijk gelukt. Op 3 juli 2020 staat daarom U2faces op het podium bij Rijssens Mooiste!

U2Faces is een wervelende show met natuurlijk muziek van de rockband U2! Je wordt tijdens het concert meegenomen op een muzikale reis langs de songs van U2 door een band die vol passie een unieke show neerzet. Door de sound, de uitstraling en het enthousiasme spat het U2 gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen.

Mis dit dus niet en zorg dat je erbij bent op 3 juli 2020. Voor tickets ga naar www.jakenrock.nl

Time-table

Fotogalerij

FAQ

Contact

JAK & ROCK © www.jakenrock.nl

Scroll naar boven