Stichting Riessens PopArt een feit!

Rijssen – De oprichting van Stichting Riessens PopArt is vorige week officieel bekrachtigd bij Het Notarieel in Rijssen.

Een aantal jaren geleden is bij diverse bestuursleden het idee ontstaan om in de gemeente Rijssen-Holten een muziekevenement te organiseren. Om deze wens in vervulling te laten gaan, heeft Riessens PopArt in 2017 de handen in een geslagen en voor de eerste keer het muziekevenement Jak & Rock georganiseerd. Door een professionaliseringsslag te maken is besloten om de stichting “Riessens PopArt” op te richten.

Door het zetten van handtekeningen onder de door notaris mr. M.A. Stokroos te Rijssen-Holten gepasseerde oprichtingsakte is sinds vandaag de ‘Stichting Riessens PopArt’ een feit.

v.l.n.r. Martijn Broeze, Arjan van Eden, Michel Schreuder

De stichting heeft ten doel het organiseren van muziek gerelateerde evenementen in gemeente Rijssen-Holten en omgeving zoals: “Jak & Rock”, ter bevordering van gezelligheid en saamhorigheid op het gebied van muziekliefhebbers, alsmede al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het bestuur van de stichting zal bestaan uit:
Voorzitter: Martijn Broeze
Secretaris: Arjan van Eden
Penningmeester: Michel Schreuder

De stichting gaat nu verder met het uitzetten van de organisatie voor de 4e editie van Jak & Rock (3 juli 2020), dat dit jaar als locatie het volkspark Rijssen heeft, en hoopt dat dit event op een gezonde wijze zal uitgroeien tot een begrip in de regio, waarbij iedere (rock)muziekliefhebber aan zijn trekken komt.

Time-table

Fotogalerij

FAQ

Contact

JAK & ROCK © www.jakenrock.nl

Scroll naar boven