4e editie van Jak & Rock geannuleerd

Beste Jak & Rockers,

Op dit moment raakt Corona ons hele leven. Onze grootste zorg is de veiligheid en het welzijn van onze geliefde vrijwilligers, sponsoren, muzikanten, team en publiek, allemaal onderdeel van de grote “Jak & Rock Familie”.

Tot onze grote spijt moeten wij meedelen, dat de 4e editie van het Jak & Rock muziekfestival in het volkspark in Rijssen op voorschrift van de Nederlandse regering niet mag plaatsvinden in juli 2020.

Sinds 2017 zijn wij super trots dat we een van de mooiste feestjes in Rijssen en om streken neerzetten en elk jaar honderden bezoekers mogen verwelkomen.

Ook al kunnen we deze zomer niet bij elkaar zijn, we blijven optimistisch dat de situatie binnenkort zal verbeteren. We gaan weer volop in voorbereiding voor de 4e editie van het Jak & Rock muziekfestival en beloven dat we er alles aan doen om in 2021 een geweldig event!

Je zult vast benieuwd zijn wat dit voor jou betekent. We hebben getracht zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven op mogelijke vragen die bij je spelen.

– Ik heb al (een) kaartje(s) gekocht, wat nu?
Alle verkochte tickets blijven geldig voor de editie in 2021. Kijk op www.jakenrock.nl voor meer informatie.

– Kan Jak & Rock blijven bestaan?
Jak & Rock wordt geraakt door dit besluit, maar met de steun van alle betrokken, bezoekers, artiesten, vrijwilligers, leveranciers en onze fantastische sponsoren kan Jak & Rock blijven bestaan. We hebben de steun meer dan ooit nodig en zijn hier dankbaar voor.

– Komen de tot op heden bekend gemaakte artiesten ook op Jak & Rock 2021?
Dat kunnen we nog niet garanderen. We gaan in gesprek met diverse betrokken partijen. Onze insteek is om de optredens van de reeds bekend gemaakte artiesten waar mogelijk te verplaatsen naar 2021.

Tot slot doen we een beroep op jullie verantwoordelijkheid in deze moeilijke tijden.

‘Loaw good op mekoar let’n e’n mekoar help’n woer’ t neudig is’

Steun mensen die het nodig hebben, bijv. door onze kleurplaten actie. Steun onze lokale ondernemers; bijv. door het kopen van de Jak & Rock Trippel bij Drankenspeciaalzaak HorstHuis.

Namens het Jak & Rock team; Goedgoan!!

Time-table

Fotogalerij

FAQ

Contact

JAK & ROCK © www.jakenrock.nl

Scroll naar boven