Save the date!

Jak & Rock’ers,

Ja, het heeft even geduurd maar, hier zijn we weer! De vergunningen moesten worden aangevraagd, de website moest weer up-to-date worden gemaakt, gesprekken met betrokkenen moesten worden gevoerd en de bands moesten bekeken én geregeld worden.

Op het grote nieuws dat we gaan verhuizen naar het Volkspark van Rijssen hebben we veel mooie én leuke reacties gehad. Dus nogmaals, dit jaar zijn we niet meer aan het rocken op de Koerbelt, maar voor het Parkgebouw in het Volkspark van Rijssen.

Zet dus met een dikke rode stift onderstaande datum in je agenda:

Jak & Rock 2020 – Vrijdag 3 juli 2020

Naast de verhuizing zijn we ook bezig gegaan om een officiële status te krijgen, dit in de vorm van een stichting. Stichting Riessens popart hoopt een structurele gezonde basis neer te kunnen leggen om dit mooie Volkspark festival elk jaar te organiseren, en dit in de toekomst verder uit te bouwen.

Naast al dit mooie nieuws moet er ook ruimte zijn voor de serieuze kant van het leven, daarom hebben we een biertje laten maken, een heuse tripel van een kleine 9% genaamd “de Jak & Rock Tripel”. Mooi spul om lekker weg te peuzelen onder genot van een stukje kaas, worst en Rock & Roll.

Dit enige echte vloeibare Rijssense goud is vanaf medio april te verkrijgen bij het Horsthuis aan de Grotestraat 39 in Rijssen en aan de bar in het Parkgebouw. Als je er één hebt kunnen bemachtigen, laat dan niet na om ons even te vertellen wat je ervan vond.

Nou, nou, dat is weer zat informatie, op naar 3 juli 2020!

Op naar Rijssens mooiste, op naar een gezellig én vol eerste Volkspark Festival van Rijssen.

En blijf natuurlijk de website, Facebook, Twitter en Instagram in de gaten houden!

Atjoow.

Time-table

Fotogalerij

FAQ

Contact

JAK & ROCK © www.jakenrock.nl

Scroll naar boven