Jak & Rock’ers der lage landen

Jak & Rock’ers der lage landen, wij hebben groot nieuws: WE GAAN VERHUIZEN!

Volkspark in Rijssen

Volgend jaar zijn we niet meer aan het rocken op de Koerbelt, maar in het volkspark van Rijssen. Deze super locatie zal het volgende podium van Jak & Rock 2020 worden. Maar alleen met een verhuizing komen we er niet, daarom is er een samenwerking met het Parkgebouw aangegaan.

“Samen sta je sterk, 2 weten meer dan 1, vele handen maken licht werk” dat waren toch even een paar kreten die Miss Eva in de mond nam over de samenwerking met het Parkgebouw én niet te vergeten de uitspraken die ze zachtjes tussendoor mompelde zoals ”Loat de Rolling Stones moar kom’n! Met mie in dat park fleurt de heleboel wier op, keal wat ne dorst en volgens mie hek de wind loaten goan!”

Wij als organisatie van Jak & Rock, zijn super trots dat we in 2020, op deze mooie locatie, met deze mooie samenwerking één van de mooiste feestjes in Rijssen en omstreken neer mogen zetten.

Natuurlijk willen wij wel Sportclub Rijssen bedanken voor het ter beschikking stellen van het terrein, de tent, het gebruik mogen maken van de horeca en natuurlijk de vele vrijwilligers!💪🏻

Houd onze social media in de gaten voor de bekendmaking van de datum en bands.

Dus alles gezegd te hebben, is er weer genoeg werk aan de winkel voor Miss Eva en haar trouwe volgelingen.

Haane oet de mouw’n en gas op de pony!👊🏻🎸

Volg de laatste ontwikkelingen ook via Facebook en Instagram

Time-table

Fotogalerij

FAQ

Contact

JAK & ROCK © www.jakenrock.nl

Scroll naar boven